OSEBNO TRENERSTVO

Urnik:

Po dogovoru

Neglede ali bi rada trenirala sama, oz sam, ali pa bi rada trenirala s partnerjem, a vseeno želiš sama določati dan in uro treninga, potem je osebno trenerstvo zate.

Švic, smeh, sopihanje, a vseeno občasen čvek … Vse to je del treniranja v osebnem trenerstvu. Lahko imaš že izbran cilj, ali pa ga določiva skupaj, dejstvo je, da boš dosegla izgubo še tistih najbolj trdovratnih 3 kg teže, ali pa še dodatneje učvrstila ritko. Važno je, da v tem nisi sama, da imaš podporo in da veš, da si v varnih, strokovnih , torej dobrih rokah.

Tvoj urnik. Tvoje meritve sestave telesa. Tvoj program treninga. Tvoj jedilnik. In samo tvoj trener.

SEMI PRIVATE TRENING

Urnik:

- Ponedeljek

- Torek

- Sreda

- Četrtek

- Petek

Imaš točno določen cilj, kaj bi rada dosegla s treningom, pa ne veš kako? In bi rada to dosegla ob družbi ostalih punc, da bo zabavno, motivirajoče, a še vedno pod nadzorom trenerja? Potem je ta program narejen čisto zate.

V skupinici do treh punc, tako mlajših kot mladih po srcu, bodo treningi zabavni, na trenutke klepetajoči, pa tudi švicalo se bo, a še vedno boš vedela, da nisi samo še na enem treningu, temveč da delaš točno po določenem programu zate, da bo rezultat viden, občuten in na dosegu roke.

 

Prijavi se čim prej, da ti bodo kopalke pristajale še bolj.

Dopoldanski in popoldanski termini. Tvoje meritve sestave telesa. Tvoj program treninga. Tvoj jedilnik. In samo tri si delite trenerja.

VODENI TRENING - trenutno ne poteka!

Urnik:

- Ponedeljek

- Torek

- Sreda

- Četrtek

- Petek

- Sobota

- Nedelja

Od nekdaj imaš rada jutranje bujenje ali večerne treninge pred spanjem.  Dinamične, glasne, polne energije, kot so HIIT treningi ali BootCamp, a želiš si trenirati v mali skupini. Ravno toliko veliki, da se malo izgubiš v njej, a ne preveliki, da te trener ne bi poznal po imenu, ne bi popravljal in bodri med izvajanjem vaj. Pridi izgubit nekaj švica in tudi kakšen kilogram telesne teže!

 

Jutranji in večerni treninigi. V skupinici do 8 vadečih, da ne trpiš sama. Vsi izvajajo enake vaje, da enako trpijo, a težavnost treninga je prilagojena tebi. In kar je naboljše - trenerja nihče od osmih vadečih ne mara!