top of page
dsc_3002.jpg

OSEBNO TRENERSTVO

- privat prostor, cel gym samo za vas!

Urnik:

Po dogovoru

Neglede ali radi trenirate sami, ali pa bi radi trenirali s partnerjem, a vseeno želite sami določati dan in uro treninga, potem je osebno trenerstvo za vas.

Švic, smeh, sopihanje, a vseeno občasen čvek … Vse to je del treniranja v osebnem trenerstvu. Lahko imate že izbran cilj, ali pa ga določiva skupaj, dejstvo je, da boste dosegli izgubo še tistih najbolj trdovratnih 3 kg teže, ali pa še dodatneje učvrstili ritko. Važno je, da v tem niste sami, da imate podporo in da veste, da ste v varnih, strokovnih , torej dobrih rokah.

Vaš urnik. Vaše meritve sestave telesa. Samo vaš program treninga. Vaš jedilnik. In tako prostor, kot tudi trener, samo za vas.

Semiprivate trening

SEMI PRIVATE TRENING

- do trije vadeči, cel gym samo za nas!

Urnik:

- Ponedeljek

- Torek

- Sreda

- Četrtek

- Petek

Imate točno določen cilj, kaj bi radi dosegli s treningom, pa ne veste kako? In bi radi to dosegli v družbi ostalih somišljenikov, da bo zabavno, motivirajoče, a še vedno pod nadzorom trenerja? Potem je ta program narejen čisto zate.

V skupinici do treh vadečih, tako mlajših kot mladih po srcu, moških in žensk, bodo treningi zabavni, na trenutke klepetajoči, pa tudi švicalo se bo, a še vedno boste vedeli, da niste samo še na enem treningu, temveč da delate po točno določenem programu prav za vas, da bo rezultat viden, občuten in na dosegu roke.

 

Prijavite se čim prej, da vam bodo kopalke pristajale še bolj, kot vam že.

Dopoldanski in popoldanski termini. Vaše meritve sestave telesa. Samo vaš program treninga. Vaš jedilnik. In samo trije si delite trenerja na treningu, prostor je, seveda, namenjen samo nam.

Ko trener podaja napotke

VODENI TRENING - NOVO!!!

- do osem vadečih, cel gym samo za nas

Urnik:

- Ponedeljek

- Torek

- Sreda

- Četrtek

- Petek

Od nekdaj imaš rada jutranje bujenje ali večerne treninge pred spanjem.  Dinamične, glasne, polne energije, kot so HIIT treningi ali BootCamp, a želiš si trenirati v mali skupini. Ravno toliko veliki, da se malo izgubiš v njej, a ne preveliki, da te trener ne bi poznal po imenu, ne bi popravljal in bodri med izvajanjem vaj. Pridi izgubit nekaj švica in tudi kakšen kilogram telesne teže!

 

Jutranji in večerni treninigi. V skupinici do 8 vadečih, da ne trpiš sama. Vsi izvajajo enake vaje, da enako trpijo, a težavnost treninga je prilagojena tebi. In kar je naboljše - trenerja nihče od osmih vadečih ne mara!

Fit by WIX logo fotka.png

Povezavi do aplikacije

Če želite dostopati do urnika semiprivate in vodenih treningov, ter se potem tudi prijavljati na vadbe, si instalirajte aplikacijo Fit by Wix.

Koda za pristop do mojega boarda je: TRENERGASPER

bottom of page