top of page
Trener Gašper v Gym99

"Razdalja do željenega cilja je lahko dolga, če jo želiš premagati sam. Že določitev samega cilja je lahko za nekoga osebnostni uspeh, kaj šele premagovanje razdalje in priti tja."

 

Z Gašperjem vam bo lažje, saj skupaj lahko na strokoven, zanimiv in motiviran način najdete cilje, smer ter prehodite celo razdaljo do cilja in dosežete zadano. Da boste vedeli, zakaj, kako in čemu je potrebno trenirati, se prehranjevati in spati. Naj bo vaš zaveznik v boju za vaše cilje.

Svojo pot v vodah fitnesa je pričel v studiu Fit & Fun, kjer je deloval 7 let. V sklopu razlčnih področij je pot nadaljeval v podjetju SokolGroup. Vse od produktnega vodje LifeFitnes opreme za Slovenijo, do večletnega vodje največje ekipe fitnes trenerjev v Sloveniji – Sokolovih fitnes trenerjev, ter nenehnega izvajanja osebnih treningov v vseh treh wellnes centrih (SOKOLvič, SOKOLlaguna in SOKOLtivoli). Kasneje nadaljuje pot za dve leti kot solastnik privat gym-a za trenerje Feniks Studia, po tem dve leti samo kot trener.  V letih dela kot trener je pomagal mnogim priti do preobrazb, tako telesnih, kot tudi mentalnih in pri izboljšanju zdravstvenih stanj. 

Konec leta 2019 odpre svoj privat gym prostor za osebno trenerstvo v Gym99 na Vodovodni ulici 99, Ljubljana, kjer deluje še zdaj.

Svoje znanje je izpopolnjeval tudi v tujini, kjer je delal licenco pri American Council on Exercise (ACE - PT). Prav tako je sodeloval z različnimi producenti reality showov, kjer je skrbel za zdrav in športen videz različnih voditeljev. V hokejski sezoni 2006/2007 ga je k sodelovanju povabil Ted Sator, zdaj že nekdanji selektor Slovenske hokejske reprezentance in nekdanji pomočnik selektorja Ameriške hokejske reprezentance, kjer je deloval kot kondicijski trener hokejske reprezentance Republike Slovenije, ter vodil in skrbel za kondicijo hokejistov med samim Svetovnim prvenstvom skupine B. Tedaj je spoznal tudi Mika Kadarja, kondicijskega trenerja LA Kingsov in Anžeta Kopitarja. Zdaj Mike deluje kot kondicijski trener Pittsburgh Penguinsih, viceprvakov v sezoni 2007/2008 in prvakov NHL lige v sezoni 2008/2009 ter 2009/2010. Prav tako je skrbel za kondicijo kar nekaj športnikov iz različnih športov. Vladimir Boisa (košarka), Miha Prek (rally), Kaja Jerina (nogomet), Matevž Čuden (gokart), Rok Rogelj (snowboard) …

Tovrstna sodelovanja so na Gašperju pustila velik pečat, saj je pridobil vpogled v delovanje in pripravo kondicijskih treningov za profesionalne športnike v ZDA.

Že vrsto let deluje v Fitnes zvezi Slovenije (sprva kot član Strokovnega odbora, zadnja leta kot član Upravnega odbora) in je nosilec najvišje strokovne licence v Sloveniji - trener fitnes, strokovni delavec II. stopnje.

Je tudi avtor izredno uspešnih semi-private programov treniranja (trening treh vadečih naenkrat) HOTS - Hujšanje z Osebnim Trenerjem v Skupini, ki je namenjen ženskam, in DOTS - Definiranje z Osebnim Trenerjem v Skupini namenjen moškim, kjer deluje kot idejni vodja in usmerjevalec programov.

Usposobljenost:

  • Fitnes Zveza Slovenije – trener fitnesa (najvišja stopnja nacionalne usposobljenosti)

Licence:

  • TRX Suspension Training® – TRX inštruktor

  • Spinning® instructor - inštruktor spinninga

  • Vaditelj nordijske hoje

  • Bosu vaditelj

  • Flowin vaditelj

  • Vadba ob bolečinah v hrbtenici - ZFS (Združenje Fizioterapevtov Slovenije)

Mediji
Radio 1 logo
Val 202 logo
Pop TV logo
Kanal A logo
RTV SLO 1 logo
RTV SLO 2 logo
bottom of page