top of page

ned., 12. jan.

|

Fly99

Zmorem sama! 7#

Hodiš na fitnes že nekaj časa in ni opaziti takšnih rezultatov, kot si jih želiš, pa čeprav garaš za njih? Oziroma želiš začeti s treningi in ne veš, kako se lotiti tega? In ne bi rada najela trenerja iz takšnega ali drugačnega razloga ...

Registration is Closed
See other events
Zmorem sama! 7#
Zmorem sama! 7#

Čas in kraj

12. jan. 2020, 09:00 – 14:00

Fly99, Vodovodna cesta 99, 1000 Ljubljana, Slovenia

Vse glede dogodka

Delavnica "Zmorem sama!", ki bo tokrat sedmič, je idealna zate. Namenjena je ženskam, ki si želijo uporabne informacije, kot je: KDAJ, KAKO in ZAKAJ trenirati na določen način, da bodo dosegle rezultate, ki si jih želijo, so pripravljene delati na njih in si jih zato tudi zaslužijo.

Delavnica je sestavljena iz dveh ur predavanj (teorija) in dveh ur predstavitev vaj (praksa), ki vam bodo pomagale preoblikovati točno tiste malo bolj problematične dele telesa.

Dotaknili se bomo osnov anatomije, prehrane, razmišljanja, dihanja, gibalnih ravnin, gibalnih vzorcev, spanja, fokusa ... in še in še. In potem vse to spravili v prakso, kjer se boste naučile tudi sestaviti trenažni program zase ... Še prehitro bodo minile te štiri ure :)

Delavnico bo vodil Trener Gasper, licenciran Trener fitnesa FZS, ki že 20 let vodi treninge v različnih fitnes/gym centrih po Ljubljani. Prav tako licencirana trenerka mu bo asistirala pri demonstraciji vaj. Vaj za ženske in za točno ženske cilje. Na koncu delavnice vas bo izkušen NLP coach in hipnoterapevt Leon sprostil in popeljal do miselnih poti k zadanim ciljem.

Vse udeleženke bodo prejele darilno vrečko z malimi darili naših sponzorjev.

KAKO, KOLIKO, KJE: - Prijave so obvezne in možne na povezavi: http://bit.ly/Zmoremsama7 - Delavnica je samo za ženske! - Cena delavnice je 50 € ob prijavi do vključno 22.12., 75 € ob prijavi med 23.12. in do vključno 5.1.2020 in 100 € ob prijavi od 6.1.2020 do delavnice same 11.1.2020. Plača se osebno in šele s tem se šteje kot popolna prijava. - Mesta so omejena, saj sprejmemo prijavo samo 10 žensk! - Delavnica bo potekala v Fly99, studio za ženske, Vodovodna cesta 99, potrebujete športno opremo za izvajanje vaj. Brezplačno parkiranje zagotovljeno.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na: info@trenergasper.si

Deli ta dogodek

bottom of page